کد خبر 1765233
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
خرید ۴۵۰۰ اتوبوس و ۶۰۰۰ تاکسی برقی در تهران

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران، از خرید ۴۵۰۰ دستگاه اتوبوس و ۶۰۰۰ تاکسی برقی با منابع داخلی شهرداری خبر داد.

به گزارش مشرق، پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: در هیچ دوره‌ای، در این مدت کوتاه، شاهد چنین توفیقی در توسعه حمل‌ونقل عمومی نبوده‌ایم.

وی با مقایسه دوره‌های گذشته گفت پیش از شورای پنجم، ۸۲/۵ درصد منابع خرید اتوبوس توسط دولت تأمین می‌شد و تنها ۱۷.۵ درصد بر عهده شهرداری بود؛ اما در دوره فعلی، تمام هزینه‌ها (۱۰۰ درصد) توسط شورای شهر و شهرداری و از محل منابع داخلی پرداخت شده است.

سروری با اشاره به خرید اتوبوس‌های برقی افزود: اکنون اتوبوس‌های برقی با قیمت حدود ۱۵ میلیارد تومان تهیه می‌شوند. قیمت اولیه خرید حدود ۸ میلیارد تومان بود اما به دلیل تورم، هزینه نهایی افزایش یافته است.

نایب‌رئیس شورا اعلام کرد: تا امروز ۴۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی قرارداد شده است که از این تعداد، ۳۹۰ دستگاه در تهران مشغول خدمت‌اند و ۱۱۰ دستگاه دیگر نیز به‌زودی وارد گمرک کشور می‌شود و طی یکی دو ماه آینده به ناوگان پایتخت اضافه خواهد شد. طبق برنامه باید سقف ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس محقق شود.

سروری همچنین از مصوبه ۶۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی خبر داد و گفت: برای رانندگان، تسهیلات یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی با بهره صفر درصد در نظر گرفته شده است، تاکنون بیش از ۱۷۰۰ دستگاه تاکسی برقی وارد تهران شده و حدود ۳۰۰ دستگاه شماره‌گذاری شده است.

وی مشکلات اولیه در فرآیند شماره‌گذاری و ضمانت‌ها را طبیعی دانست و توضیح داد: برای نخستین‌بار بود که واردات خودروی برقی انجام می‌شد و همین موضوع باعث طولانی شدن برخی فرایندها شد؛ اما اکنون این مسائل برطرف شده و روند تحویل خودروها ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
    0 0
    دوسال میخان اتوبوس بیارن میدادن بابک زنجانی تا الن اورده بود
  • IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
    0 0
    چی شد آخرش ؟ چی خریدید چند تا چه تاریخی ؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس